Condicions de Compra

Les Presents Condicions d’Ús s’apliquen en totes les transaccions comercials realitzades a La Botiga d’Agromaials. Llegeixin atentament aquestes Condicions de Compra abans de realitzar una comanda i si no hi estan completament d'acord, no realitzin cap comanda.

1. Identificació

El Venedor és l’empresa Víctor Xavier Segura Aresté (Agromaials), amb NIF 47682050Z i domicili al carrer Migdia, número 6 del municipi de Maials (Lleida). Qualsevol comunicació es podrà dirigir al domicili social, als telèfons 616 011 120 / 609 494 787 o a l’adreça de correu electrònic info@oliestrabada.com.

2. Activitat

El Venedor es dedica a la venda a distància, preferentment per Internet, d’oli d’oliva verge extra i olis aromatitzats.

3. Impostos aplicables

Els preus dels productes exposats a la pàgina web del Venedor, inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) que, en seu cas, és procedent aplicar (10%).

4. Forma de pagament

Al formular una comanda el client pot elegir lliurement la forma d’abonar la compra. Posem a la seva disposició les següents formes de pagament: transferència bancària i targeta de crèdit (a través del TPV virtual: Admet targetes Visa, 4B, Mastercard i American Express).

5. Despeses d'enviament i terminis de lliurament

Els enviaments es realitzen a través d'una empresa de transport urgent.
Els ports d'enviament són gratuïts. Generalment les comandes seran enviades entre 48/72 hores després de la recepció del pagament.

Els terminis de lliurament oscil·len entre 48/72 hores, a partir de la confirmació del pagament, en funció de l'àmbit territorial del client, el volum de preparació del mateix i la disponibilitat dels articles sol·licitats. Aquests terminis són orientatius i el Venedor es reserva el dret de demorarlos per qüestions alienes a l'empresa. En tot cas, sempre intentarem escurçar al màxim els terminis d'enviament per procurar una ràpida i eficient recepció de les comandes.

6. Garantia i política de devolucions

Si no queda satisfet de la seva compra disposa d'un termini de 15 dies a partir de la data de recepció d'aquesta per executar el seu dret de devolució.

Per realitzar una devolució el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Una vegada rebuda la devolució i comprovat l'estat dels productes procedirem a la devolució de l'import del mateix mitjançant Transferència bancària.

Les despeses d'enviament i devolució corren a càrrec del client, així com les despeses addicionals provocades pel retorn de la comanda, com són telèfon, temps emprat en gestionar la devolució, etc.

7. Obligacions del client

El Client es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de registre d'usuari o de realització de la comanda, i a mantenir-les actualitzades en tot moment.

El Client es compromet també a acceptar totes les disposicions i condicions recollides en les presents Condicions d’Ús. Així mateix, es compromet a guardar de forma confidencial i amb la màxima diligència les seves claus d’accés a personal a la nostra botiga.

El Client es compromet a possibilitar el lliurament de la comanda sol·licitada facilitant una direcció de lliurament a la que pugui ser lliurada la comanda sol·licitada dins l’horari habitual de lliurament de mercaderies (de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 18:00). En cas d’incompliment per part del client d’aquesta obligació, el venedor no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament d’aquesta.

8. Legislació i jurisdicció aplicable

Les compravendes realitzades amb el Venedor es sotmeten a la legislació d'Espanya.