Condicions de Compra

Les Presents Condicions d’Ús s’apliquen en totes les transaccions comercials realitzades a La Botiga d’Agromaials. Llegeixin atentament aquestes Condicions de Compra abans de realitzar una comanda i si no hi estan completament d'acord, no realitzin cap comanda.

1. Identificació

El Venedor és l’empresa Víctor Xavier Segura Aresté (Agromaials), amb NIF 47682050Z i domicili al carrer Migdia, número 6 del municipi de Maials (Lleida). Qualsevol comunicació es podrà dirigir al domicili social, als telèfons 616 011 120 / 609 494 787 o a l’adreça de correu electrònic agromaials@gmail.com.

2. Activitat

El Venedor es dedica a la venda d’oli d’oliva verge extra i olis aromatitzats.

3. Impostos aplicables

Els preus dels productes exposats a la pàgina web del Venedor, inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) que, en seu cas, és procedent aplicar (5%).

4. Forma de pagament

Al formular una comanda el client pot elegir lliurement la forma d’abonar la compra. Posem a la seva disposició les següents formes de pagament: transferència bancària i targeta de crèdit (a través del TPV virtual: Admet targetes Visa, 4B, Mastercard i American Express).

5. Despeses d'enviament i terminis de lliurament

Els enviaments es realitzen a través d'una empresa de transport urgent.
Els ports d'enviament són gratuïts. Generalment les comandes seran enviades entre 48/72 hores després de la recepció del pagament.

Els terminis de lliurament oscil·len entre 48/72 hores, a partir de la confirmació del pagament, en funció de l'àmbit territorial del client, el volum de preparació del mateix i la disponibilitat dels articles sol·licitats. Aquests terminis són orientatius i el Venedor es reserva el dret de demorarlos per qüestions alienes a l'empresa. En tot cas, sempre intentarem escurçar al màxim els terminis d'enviament per procurar una ràpida i eficient recepció de les comandes.

6. Garantia i política de devolucions

Si no queda satisfet amb la seva compra disposa d'un termini de 15 dies a partir de la data de recepció d'aquesta per executar el seu dret de devolució.

Per iniciar una devolució cal posar-se en contacte amb l'empresa, mitjançant correu electrònic o telèfon.

Per realitzar una devolució el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Una vegada rebuda la devolució i comprovat l'estat dels productes procedirem a la devolució de l'import del mateix mitjançant Transferència bancària.

Les despeses de devolució corren a càrrec del client.

7. Obligacions del client

El Client es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de registre d'usuari o de realització de la comanda, i a mantenir-les actualitzades en tot moment.

El Client es compromet també a acceptar totes les disposicions i condicions recollides en les presents Condicions d’Ús. Així mateix, es compromet a guardar de forma confidencial i amb la màxima diligència les seves claus d’accés a personal a la nostra botiga.

El Client es compromet a possibilitar el lliurament de la comanda sol·licitada facilitant una direcció de lliurament a la que pugui ser lliurada la comanda sol·licitada dins l’horari habitual de lliurament de mercaderies (de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 18:00). En cas d’incompliment per part del client d’aquesta obligació, el venedor no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament d’aquesta.

8. Legislació i jurisdicció aplicable

Les compravendes realitzades amb el Venedor es sotmeten a la legislació d'Espanya.